Kompania Fluidi tashmë është një nga kompanitë kryesore dhe më të mëdha në Kosovë dhe në rajonin e ballkanit, duke prodhuar pije natyrore dhe të buta me licencë nderkombëtare

Produktet

RC
COLA

Shije origjinale, që nga viti 1905!

RED RAIN

Energji e pastër në një shije mbreslënëse.

JAFFA
CHAMPION

Shije e brendit botëror!

DOUBLE
FORCE

Emri i tregon të gjitha.

JAFFACHAMPION DVC

Më i dashuri për fëmijët.

ICE TEA

Çaj, I ftohtë… nga Jaffa Champion … Çka ka më të mirë?

JAFFACHAMPION PLUS

SPORTCAP

CIAO!

RCQ

RC
REFRESH

Kur ka qenë hera e fundit që je fresku shumë?

RCNEO