Me qëllim promovimi, Rc Cola dhe Fluidi kanë vazhduar traditën e pjesëmarrjes në Panairit Agrobizesit “Shporta jonë”, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës me mbështetjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Ky panair është i një dimensioni më ndryshe nga herët tjera, pasi që organizohet brenda kornizës së ngjarjeve të lidhura me javën e CEFTA-s, ku do të marrin pjesë vetëm bizneset të prodhimeve vendore.

Kompania Fludi është duke marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Ushqimit SIAL në Paris që është duke u mbajtur nga data 21-25 tetor.

Aty u promovuan gjitha prodhimet e kompanisë Fluidi duke treguar edhe një herë për cilësinë e lartë të prodhimit.

Në këtë Panair janë duke marrë pjesë mbi 7000 kompani nga më shumë se 100 vende, të cilët do të jenë atje për të paraqitur prodhimet e tyre.

Edhe këtë vit Red Rain nuk do të mungoj në festivalin më të madh për të rinj “Beer Fest 2018”.

Aty me këndin atraktiv do të ju ofrojmë pije të brendeve, tona, cockails dhe për dallim nga herët tjera, kësaj herë do të ju ofrojmë një këndë për lojëra atraktive.

Mos e le pa ardh, Beer Fest 2018, nga ora 17.00 deri 24.00 ju pret te vendi me këndin më të mirë, Red Rain Bar.