Kthehu tek produktet

Fluidi uron festën e Kurban Bajramit!

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve mysliman festën e Kurban Bajramit duke ju uruar mbarësi, mirëqenie, mirëkuptim dhe harmoni ndaj njëri-tjetrit.

Bëje edhe më të bukur festën tënde duke konsumuar produkte vendore: Rc Cola, Jaffa, RedRain dhe vajin Floil.

Me prodhimet vendore që ofron korporata Fluidi të gjitha festat janë më të kompletuara!

Me fat Festa e Kurban Bajramit nga Korporata Fluidi!