Kthehu tek produktet

INOVACIONI MË I RI NGA FLUIDI, PIJA MIGHTY RAIN

Kompania Fluidi ka sjellur në treg pijen inovative Mighty Rain. Pija e parë dhe e vetmja në Kosovë, Mighty Rain do na
bëj secilin nga ne të marrim energjinë e nevojshme.

Mighty Rain është pije sportive- energjike me vlera ushqyese të larta që është e rekomandueshme të pihet
për energji më të madhe sportive.

Gërshetimi i duhur i përbërësve si: acid citrik, shije natyrale të lëngut të portokallit, kofeinë, sheqer dhe përbërës tjerë vijnë në krijimin e pijes me shije dhe efekte të kërkuara në treg.

Mighty Rain tashmë prezent në tregun e Kosovës për të plotësuar kërkesat tuaja.

Mighty Rain -Citrus Boost.