Kthehu tek produktet

Jaffa Champion dhe Rc Cola sjellin babadimrin në Albi Mall!

Që të përmbyllim vitin 2020 me një frymë sa më festive, Rc Cola dhe Jaffa Champion po ju mundësojnë të realizoni foto falas për të gjithë ju, tek këndi i babadimrit në Albi Mall.

Por jo vetëm kaq, brendi i shijes botërore Jaffa Champion së bashku me Rc Cola do të ju shpërblej me dhurata.
Për tu bërë pjesë e garës, ju duhet të shprehni dëshirën tuaj në librin e dëshirave dhe në fund vit do të përzgjedhen fituesi fatlum.

Fotografitë e realizuara do të mund t’i merrni nëse na shkruani në faqet tona zyrtare në Facebook apo Instagram, tek RC Cola Kosova dhe Jaffa Champion.

Babadimri po ju pret 10 dëshira me i bo realitet!

 

Jaffa Champion dhe Rc Cola sjellin babadimrin në Albi Mall!