Kthehu tek produktet

Me shumë befasira, Floil po feston 3 vjetorin bashkë me ju!

Rafineria e vajit vendor Floil, sot po shënon 3 vjetorin e lansimit të tij në treg për konsumatorët e vet.

Një rrugëtim jashtëzakonisht i suksesshëm falë juve konsumatorë të vajit Floil, po ashtu një rrugëtim sfidues të cilën do ta festojmë sot bashkërisht me shumë dhurata.

Ashtu siç ju kemi premtuar që një muaj rresht, ashtu dhe do veprojmë. Sot do të ndajmë super dhurata për pjesëmarrësit e kampanjës shpërblyese ‘Shef e Qef’, të cilën e organizuam për të ju shpërblyer juve në ditëlindjen tonë të tretë.

Të festojmë bashkërisht rrugëtimet tona të suksesit!
Floil 3 vjet.

 

https://www.koha.net/arberi/244745/me-shume-befasira-floil-po-feston-3-vjetorin-bashke-me-ju/?fbclid=IwAR09n3baY1nw_wScaTHc_eInlzy80BdzTgvNdQ4eP96G8sRqp6BCM1KQHqU