Kthehu tek produktet

”Merrja verës freskinë” këtë vikend në Milloshevë te pishina ”Dubai Pool”

Këtë fundjavë, vendi ideal për të gjithë pritet të jetë në pishinën ”Dubai” për t’u argëtuar dhe fituar shumë shpërblime.

RC Cola dhe Red Rain po vijnë tek ju me kampanjën ”Merrja verës freskinë”.

Kampanja këtë fundjavë po zhvillohet në pishinën ”Dubai” në Milloshevë.

Kjo është mundë e mirë për të gjithë ata që i duan dhuratat, lojërat dhe freskinë verore në një vend të vetëm.

RC Cola dhe Red Rain kanë rezervuar shumë befasi për ju në këtë ngjarje.