Kthehu tek produktet

Përveç që t’jep energji, Red Rain edhe t’shpërblen!

Shija e energjisë, Red Rain së shpejti do të dhuroj shumë shpërblime në lojën që do të zhvillohet në rrjetet sociale për gjithë konsumatorët e saj.
– Air pods
– Bicikleta
– Orbitreka
dhe shumë shpërblime tjera sportive do të jenë pjesë e kampanjës një mujore të organizuar nga brendi Red Rain.
Rri kyçur që të informohesh për rregullat e lojës dhe mundësitë që të fitoni shumë shpërblime.
Kampanja do të jetë aktive për një muaj rresht.

Mos e le pa luajt edhe ti!

https://www.koha.net/lifestyle/236012/pervec-qe-tjep-energji-red-rain-edhe-tshperblen/?fbclid=IwAR1wy8uXIe8uZVPbush6lineeB6HUGp_XUCEVyrdPTziwNKui-EUc734ARI