Kthehu tek produktet

Pishina HAWAII nikoqir i kampanjës më atraktive “Merrja verës freskinë”

Brendi i njohur Rc Cola dhe Red Rain sot po vijnë me shumë shpërblime në qytetin e Gjilanit.

Për 4 ditë rresht kampanja ma atraktive e kësaj verës “Merrja verës freskinë” do të jetë e pranishme në pishinën më të mirë të Gjilanit, pishina HAWAII.

Nëse doni me fitu shumë shpërblime duke u  argëtuar, mos e leni pa ardh në pishinë HAWAII, aty ju presim me këndin e lojërave.

“Merrja verës freskinë” me Rc Cola dhe Red Rain.