Kthehu tek produktet

PRITJA MBAROI, FLOIL PO JU SHPËRBLEN!

Pritja mbaroi, Floil po zbulon kampanjën më të re ”Përgadit me zemër”, bashkë me rregullat e lojës si dhe shpërblimet që do i fitojnë konsumatorët e Vajit Floil.
Më në fund pritjet tuaja mbaruan dhe pyetjet tuaja kanë një përgjigjje, Floil po ju shpërblen.

Ndiqni rregullat e lojës në faqen e Facebook-ut  Floil
Luani dhe fitoni shumë shpërblime!!!