Kthehu tek produktet

RC Cola, Red Rain dhe Jaffa Champion organizojnë eventin “Halloween Zone”

Për ty që nuk tutesh prej vendeve të frikshme, RC Cola, Red Rain dhe Jaffa Champion edhe këtë vit po organizojnë eventin “Halloween Zone” në qendrën tregtare Albi Mall në Prishtinë.

Në këtë event mund të realizoni foto në këndin Halloween Zone deri të shtunën, ku do të ketë dhe shumë surpriza për ju e do të jetë ditë me plot argëtim!

Eventi është falas për të gjithë pjesëmarrësit dhe ju ftojmë të na bashkëngjiteni në këtë event.

 

https://telegrafi.com/rc-cola-red-rain-dhe-jaffa-champion-organizojne-eventin-halloween-zone/