Kthehu tek produktet

RC Refresher Tropic – Pija më e re në treg nga Fluidi!

Fluidi vazhdon të zgjerojë gamën e shërbimit për konsumatorët e tij, duke sjell vazhdimisht shije të reja dhe inovative për tregun vendor dhe ndërkombëtar.Rc Refresher Tropic pije freskuese tropikale, jo alkoolike është inovacioni më i ri në treg. Me shije unike, Rc Refresher Tropic do të sjell freskinë maksimale për ju pas çdo aktiviteti.1.5L dhe 0.5L janë dy lloje paketimesh që mund ta gjeni këtë produkt në marketet moderne dhe tradicionale. Fluidi vazhdon të dëshmoj suksesshëm cilësinë dhe llojllojshmërinë e shërbimeve.Rc Refresher Tropic, shije e parezistueshme!

 

RC Refresher Tropic – Pija më e re në treg nga Fluidi!