Kthehu tek produktet

Rc Refresher Tropic, shija më freskuese në treg!

E prodhuar nga brendi me traditë shekullore në industrinë e pijeve, Rc Refresher Tropic është pija më e re nga brendi Rc Cola.Freskuese dhe shija unike unikë është ajo që e dallon shije e re Rc Refresher Cola nga brendet e tjera.Por jo vetëm kaq, Rc Refresher Tropic, përmban një shije magjike të frutave të ndryshëm tropikal të kombinuar në mënyrë perfekte me lëngun e portokallit.I pranishëm në të gjitha tregjet, Rc Refresher Tropic mund ta gjeni në treg me dy lloje të paketimeve, 1.5 L dhe 0.5l.Rc Refresher Tropic, shija më freskuese në treg!

 

Rc Refresher Tropic, shija më freskuese në treg!