Kthehu tek produktet

Shija adekuate e stinës së verës!

Vera, si njëra nga stinët më të preferuar nga ne, bënë që ne pos që t’i shijojmë rrezet e dielli, padyshim të kemi nevojë për një pije të lehtë freskuese, e pikërisht kjo e karakterizon brendin e njohur amerikan RC.

Me një rrugëtim shumëvjeçar dhe të suksesshëm, brendi RC konsumohet nga miliona njerëzve në mbarë botën.
Por që ky rrugëtim të jetë i suksesshëm ndër vite, brendi RC ka ofruar për gjithë konsumatorët e saj llojllojshmëri të shijeve si: “RC Cola”, “RC Q”, “RC Exotic”, “RC Cola Neo”, “RC Refresher”, “Bitter Lemon”, “Lemon Lime”, por jo vetëm kaq, këto shije ju mund t’i gjeni edhe në sasi e paketime të llojllojshme si: 2l, 1.5l dhe 0.5l, si dhe kanaҫe alumini 0.33l.

Zgjedh shijen e freskisë verore, zgjedh RC Cola.

 

https://www.koha.net/arberi/230682/shija-adekuate-e-stines-se-veres/?fbclid=IwAR17wde4toMS1o7ZPl3ubMlSMs_GeSrLKIetU4x550SJvkptzd1nw34lcYY