Kthehu tek produktet

Shkrepe Momentin dhe fito shumë shpërblime!

Shkrepe momentin më të mirë me Jaffa Champion dhe fito super shpërblime si:

Shumë Televizorë,
Shumë Lloptopa,
Gramofona,
InstaX,
Dëgjuese,
Set librash,
Paketimi Jaffa Champion dhe shumë shpërblime tjera.
Realizo foto kreative me produkt Jaffa Champion dhe postoni në rrjetet sociale me hashtag #ShkrepeMomentin apo të na dërgoni në inbox. Gjithashtu duhet të ndjekeni faqet e Jaffa Champion në Facebook dhe Instagram.
Mos e humb momentin, bëhu pjesë e kampanjës dhe

Kampanja zgjatë vetëm deri në 1Dhjetor.

 

Shkrepe Momentin dhe fito shumë shpërblime!