Kthehu tek produktet

Shumë darka, udhëtime dhe befasi po ju shpërblen Jaffa Champion!

Jaffa Champion dredhëz po fillon kampanjën më të dashur për ju.
Atë për 14 Shkurtin, ditën e të dashuruarve në të cilën po dhuron shumë darka, udhëtime dhe befasi pa fund për konsumatorët e brendit të tij. “Pije me dashni” është slogani i kampanjës, i cili do të shoqërohet me Zemrën e Jaffa Champion, ku ju mund të realizoni një foto me dashninë, por edhe të blini një paketim Jaffa Champion  dhe të shikoni se mos jeni fituesi fatlum i një pushimi që dhuron Jaffa Champion. Befaso të dashurën apo të dashurin tuaj për 14 Shkurt, me shpërblimet që dhuron Jaffa Champion. Kampanja do të jetë aktive nga 01 Shkurti deri me 14 Shkurt në Albi Mall.

Mos i leni me ju ik, udhëtime dhe befasi të shumta që po ju presin.

 

https://kosovapress.com/shume-darka-udhetime-dhe-befasi-po-ju-shperblen-jaffa-champion/?fbclid=IwAR0g28Vl23sBcY8VDCPaY8muySFhTpbWot4sitQUIiq4Gq19z9InWqWY-oE