Kthehu tek produktet

Vizito këndin e babadimrit në Albi Mall dhe shpërblehu!

Jaffa Champion dhe Rc Cola kanë sjellë për ju këndin e babadimrit në Albi Mall edhe këtë vit, duke vazhduar traditën që t’i shpërblejë konsumatorët me dhurata, por jo vetëm kaq.
Të gjithë ju mund të realizoni foton e fundvitit FALAS.
Fotografitë e realizuara do të mund t’i merrni nëse na shkruani në faqet tona zyrtare në Facebook apo Instagram, tek RC Cola Kosova dhe Jaffa Champion.

Ndërsa për tu bërë pjesë e garës, ju duhet të shprehni dëshirën tuaj në librin e dëshirave dhe në fundvit do të përzgjidhen 10 fituesit fatlum.

Kampanja do të jetë aktive deri më 31 dhjetor.

 

https://www.koha.net/arberi/249462/vizito-kendin-e-babadimrit-ne-albi-mall-dhe-shperblehu/?fbclid=IwAR0l-bRS9NRdWEVFi-rgFoLo4x31pyF8ZEKDdZ4_KBEBkWX6-JG5DfxO4Gg