FLOIL, VAJI I VETËM VENDOR

Floil, është vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimi i cili po vazhdon furishëm rrugëtimin drejt depërtimi në çdo rrjet të marketeve vendore, rajonale e ndërkombëtare.

I radhitur menjëherë në radhën e produkteve më të shitura të vajrave, Floil vazhdon të ruaj karakteristika që e bënë të dallueshëm nga vajrat tjera.

  • Pa kolesterol
  • I ranifunuar 100%
  • Pa aromë gjatë gatimi
  • Me vitaminë E dhe K
  • Janë karakteristika që vazhdojnë ti japin cilësi vajit të vetëm vendor, Floil.

 

Cilësi kjo e dëshmuar nga rezultat e testeve të ekspertëve Italianë.
Vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimit, Floil është zgjedhja më e mirë për kuzhinën tuaj.