Jaffa Champion – shije e trendit botëror

Vetitë pozitive të lëngjeve në organizmin e njeriut janë temë e diskutimit në përditshmërinë tonë. Duke marrë parasysh këtë fakt, në vitin 2003, kompania ‘’Fluidi’’ filloi zgjerimin e produkteve duke i sjell konsumatorit shijen “Jaffa Champion”.

Përgjatë rrugëtimit 13-vjeçar, “Jaffa” mbeti shoqëruese e tryezave kosovare, duke dhënë shijen dhe kualitetin tetin e kërkuar.

Në shumicën e shoqërive preferohet konsumimi i shijeve të ndryshme, të sjella nga pema – drejtë në shtëpitë tona. Lëng portokalli, nektarine, limoni, karotash, portokall të kuq, boronice, mollë e gjelbër e fruta mali… janë vetëm disa nga shijet e veçanta të “Jaffa Champion”.

Një llojllojshmëri shijesh të pasura me vitamina dhe kualitet, janë të domosdoshme për çdo njërin nga ne. Për fëmijët, një lëng “Jaffa” është i nevojshëm për rritje të shëndetshme; për një të rritur për përfitimin e energjisë; e për të gjithë është e nevojshme për një shije të shkëlqyer.

Produkte të veçanta dhe të shumëllojshme, kompania “Fluidi” vazhdon të sjell për ne, duke mos na dëshpëruar – as në shije, as në cilësi.