Rc Cola merr çmimin “Quality Award”

Kompania e njohur e pijeve “Fluidi” ka marr çmimin për kualitetin e pijes më të mirë “QualityAward”.

Këtë e kanë bërë të ditur përfaqësuesit e kësaj kompanie, e cila ofron llojllojshmëri të pijeve me licencë ekskluzive për prodhimin dhe distribuimin e brendit amerikan, Royal Crown Cola International.

Royal Crown ColaInternational lindi nga përpjekjet e një farmacisti të ri në Columbus, Gjeorgji, SHBA në vitin 1905, i cili kishte synim të ishte ikonë amerikane.

Royal Crown Cola International mbajti të njëjtën frymë tërisisë që ngathemelimi i saj që para një shekull dhe u rrit aq i suksesshëm saqë u bë pjesë e kulturës popullore botërore.

Rrugëtimin e suksesit e ka vazhduar kompania e njohur e prodhimeve te pijeve Fluidi në Kosovë.