Red Rain edhe këtë vit pjesë e BeerFest

Edhe këtë vit Red Rain nuk do të mungoj në festivalin më të madh për të rinj “Beer Fest 2018”.

Aty me këndin atraktiv do të ju ofrojmë pije të brendeve, tona, cockails dhe për dallim nga herët tjera, kësaj herë do të ju ofrojmë një këndë për lojëra atraktive.

Mos e le pa ardh, Beer Fest 2018, nga ora 17.00 deri 24.00 ju pret te vendi me këndin më të mirë, Red Rain Bar.