Vaji vendor që po bënë çudira në kuzhinë!

Imagjinoni njëmend sikur jeni të uritur dhe ndjeni aromën e specialitetit të preferuar duke sulmuar stomakun tuaj?!

Dhe natyrisht që me padurim kërkon ushqimin tuaj të preferuar, i cili pa dyshim ka një shije më ndryshe kur pregaditet me vajin e vetëm vendor, vajin Floil.
Por mos u shqetëso kur të tjerët habiten me aftësitë tuaja të gatimit, thjeshtë ‘fajësoni’ Floil, sepse ai njëmend bën çudira në kuzhinë

E mbi gjitha, Floil pos që do të mundësoj që ushqimin ta shijojini më mirë, ai do ta mbushë pjatën tuaj me vitaminat K dhe E, dhoma juaj nuk të mbajë erë sikurse ndodh me vajrat e tjerë, kurse organizmi do t’iu forcohet edhe më shumë pasi që Floil nuk ka kolesterol dhe është 100% i rafinuar.

Floil, vendor që po bënë çudira në kuzhinat tona!