Ciao!

Brendi i njohur ndërkombëtar me një gamë të gjerë të pijeve të buta freskuese me përqendrim 100% nga frutat bio dhe të freskët si: shije multivitamin, portokall, dredhëz, limon, qerrshi etj.

Brendin Ciao mund ta gjeni me paketime letrare 2l, 1l, 0.25 dhe 0.2l

2 L
1 L
2 L
1 L
2 L
1 L
2 L
1 L
2 L
1 L
2 L
0.2 L
0.2 L
0.2 L
0.2 L
0.25 L
0.25 L
0.25 L
0.25 L