Double Force

Double Force, është pija e parë energjike e prodhuar nga Fluidi, brenda kombinimit të së cilës, fshihet formula e energjisë.

E prodhuar që prej nje dekade , e destinuar përmbushur kërkesat vendore e rajonale, Double Force përmban kafeinë dhe taurinë.
Double Force zvogëluar lodhjen fizike dhe mendore, kjo pije energjike rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë.

2 L
0.5 L
0.25 L
0.25 L