Fluidi 1.5 L

Që nga vitit 1994, tregu shqiptar i njeh mirë shijet e brendit të njohur Fluidi.
Brend ky me të cilën fillojm rrugëtimin e sukseshëm të prodhimit dhe distributimi kompania Fluidi.
Por, edhe pas 25 viteve jetëgjatësi, brendi Fluidi vazhdon ta ruaj përbërjen që nga viti 1994.
Kualiteti, standardi i lartë i prodhimit kanë bërë që ky brend të jetë pjesë e tregjeve ndërkombëtare.

1.5 L
1.5 L
1.5 L
1.5 L