Jaffa Champion Sportcap

Jaffa Champion ofron një gamë të gjerë të pijeve të buta freskuese me përqendrim 100% nga frutat e bio dhe të freskët si: shije multivitamine, portokall, limon dhe karrotë, Ice Tea etj. Jaffa është brendi më i njohur dhe më i shitur i pijeve në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar.

Brendin Jaffa mund ta gjeni me paketimet të llojllojshme: ambalazh plastike në 2l, 1.5l, 250ml dhe 0.5l, shishe qelqi 200ml, paketim në qeska alumini 0.2l, kanaqe 330ml, paketim letre 2l.

0.25 L
0.25 L
0.25 L
0.25 L