Mighty Rain

Mighty Rain është pije sportive me vlera ushqyese të larta që është e rekomandueshme të pihet për energji më të madhe sportive. Gërshetimi i duhur i përbërësve si: acid citrik, shije natyrale të lëngut të portokallit, kofeinë, sheqer dhe përbërës tjerë vijnë në krijimin e pijes me shije dhe efekte të kërkuara në treg. Mighty Rain -Citrus Boost.