RC Refresher Lemon Lime

Pije freskuese joalkoolike origjinale amerikane. Rc Cola ka shije fantastike që nga viti 1905 ka arritur t’iu qëndrojë besnikë konsumatorëve me kualitetin e lartë edhe tash pas më shumë se 100 viteve.

Është pije e gazuar që preferohet shumë nga të gjitha gjeneratat dhe në çdo sezon. Këtë pije freskuese mund ta gjeni në paketime plastike prej 2l, 1.5l dhe 0.5l, si dhe në kanaqe alumini 0.33l.

2 L
1.5 L
0.5 L
0.33 L